Kopal

Echtkaartje.nl

Een echt kaartje op de deurmat, dat blijft toch een mooi moment! Echt, als in: van papier, via de post verstuurd, door de postbode door de brievenbus geschoven.

We leven in een tijd waarin we wat af emailen, whatsappen en pingen, maar een ping kun je niet op de schouw zetten, of boven je bureau aan de muur prikken om er af en toe eens naar te kijken en aan de afzender te denken.

Via de website Echtkaartje.nl kunnen echte kaartjes worden verstuurd, zonder dat de afzender de deur uit hoeft. Er is keuze uit een assortiment kant-en-klare kaarten.

Is een vriendin geveld door de griep, of heeft een vriend zijn been gebroken met skieen? Stuur een beterschap kaartje! Heeft  je neef een baby gekregen? Stuur een geboorte kaartje. Er is egen gelegenheid te bedenken, of er is wel een kaartje voor te bedenken.

Als er geen kaart in het assortiment zit die geschikt is, dan is het ook mogelijk om zelf een kaart te ontwerpen via de website. Foto’s of plaatjes uploaden, teksten aanpassen, het kan allemaal.

De zelf-ontworpen kaarten kunnen worden opgeslagen, zodat ze later nog eens kunnen worden aangepast en weer (naar iemand anders) verstuurd. Om de ontwerpen op te kunnen staan moet wel een account worden aangemaakt. Dit heeft een aantal leuke voordelen. Zoals bijvoorbeeld het bijhouden van een adresboek.

Ook kunnen kaarten worden ingepland. Zet alvast de verjaardagskaarten voor de familie of vriendengroep klaar, zodat ze op de juiste dag worden verzonden!

nieuws

Kopal

11/09/13 Weekendje naar Londen

Tips nodig voor een weekendje Londen? Check onze nieuwe site: Weekendjenaarlonden.nl!

Kopal

20/05/13 Weekendje naar Kopenhagen

Tips nodig voor een weekendje Kopenhagen? Check onze nieuwe site: Weekendjenaarkopenhagen.nl!

Kopal

08/02/13 Nieuwe website TripFlip.nl!

Onze website TripFlip.nl heeft een totaal nieuw uiterlijk! En er zijn nu meerdere mega-tripaanbiedingen per dag te vinden!

Kopal

06/02/13 Beslist.nl campagne

Beslist.nl voert campagne voor Cadeaus en Gadgets op diverse pagina’s van Kopal.

Kopal

18/01/13 Transavia

Transavia.com  promoot haar campagne gericht op stedentrips via het netwerk van reissites van Kopal.