Kopal

Boeket.nl

Boeket.nl is dé service om snel en gemakkelijk online één of meerdere boeket(ten) te bestellen.
Een boeket is voor iedereen een welkome verrassing, het staat voor sfeer, attentie en beleving. Je kunt een boeket sturen als bedankje aan familie of vrienden, maar een mooi boeket is ook zeer geschikt als relatiegeschenk.

Wil je de morgen een boeket laten bezorgen? Dan kun je vandaag tot 17.00 uur het boeket bestellen via Boeket.nl. Het boeket wordt direct vanaf de bloemenveiling geleverd in een hoogwaardige verpakking. Hierdoor blijft de kwaliteit van de bloemen gewaarborgd. Boeket.nl levert door heel Nederland en heeft een grote productiecapaciteit. De boeketten kunnen geheel naar eigen wens in alle soorten, maten en prijzen worden samengesteld.

Bloemen voor een speciale gelegenheid? Bijvoorbeeld een mooi boeket rozen? Dan bent u bij Boeket.nl aan het juiste webadres. Je vindt overzichtelijk per thema diverse boeketten, waardoor nog sneller het gewenste boeket te vinden is. Door middel van de handige “herinner mij” functie in de website, zal je direct ook nooit meer een verjaardag of feestdag vergeten.

nieuws

Kopal

11/09/13 Weekendje naar Londen

Tips nodig voor een weekendje Londen? Check onze nieuwe site: Weekendjenaarlonden.nl!

Kopal

20/05/13 Weekendje naar Kopenhagen

Tips nodig voor een weekendje Kopenhagen? Check onze nieuwe site: Weekendjenaarkopenhagen.nl!

Kopal

08/02/13 Nieuwe website TripFlip.nl!

Onze website TripFlip.nl heeft een totaal nieuw uiterlijk! En er zijn nu meerdere mega-tripaanbiedingen per dag te vinden!

Kopal

06/02/13 Beslist.nl campagne

Beslist.nl voert campagne voor Cadeaus en Gadgets op diverse pagina’s van Kopal.

Kopal

18/01/13 Transavia

Transavia.com  promoot haar campagne gericht op stedentrips via het netwerk van reissites van Kopal.