Kopal

concepten

Het portfolio van Kopal B.V. vele websites en portals. Hieronder vindt u informatie over een aantal van de eigen merken. Neemt u aub contact met ons op voor een compleet overzicht of voor informatie over wat wij voor u kunnen betekenen.

Kopal

Weekendje naar…

De weekendjenaar-sites van Kopal beogen om het startpunt te zijn voor mensen die een weekendje of een lang weekend naar een mooie stad willen.

Meer: Weekendje naar
Kopal

Evenweg

Evenweg.nl biedt een overzicht van scherpe acties en aanbiedingen voor wie “even weg” wilt. Evenweg.nl geeft je leuke suggesties om er voor een paar dagen heerlijk tussen uit te gaan met bijvoorbeeld het gezin, je partner, vriend of vriendin.

Meer: Evenweg
Kopal

TripFlip

Op TripFlip is voor de bezoeker iedere dag nieuwe tripaanbiedingen te vinden! Via twitter, rss, facebook of de nieuwsbrief kan men op de hoogte blijven van de nieuwe aanbiedingen.

Meer:TripFlip
Kopal

Koerier.nl

Koerier.nl is een handig overzicht van bedrijven die door heel Nederland koeriersdiensten leveren. De site toont de koeriers per regio waarin zij werkzaam zijn. Zowel voor bedrijven als particulieren heeft Koerier.nl een breed aanbod in verschillende diensten.

Kopal

Tijdschriftkado

Op Tijdschriftkado.nl vind je de grootste collectie tijdschrift abonnementen van Nederland. Daarnaast kun je kennis maken met de leukste bladen door middel van een aantrekkelijk geprijsd proefabonnement op een tijdschrift óf… doe er één cadeau!

Meer: Tijdschriftkado
Kopal

Opleiding

Opleiding.nl biedt waardevolle informatie over alles wat met opleidingen te maken heeft; van staatsexamens en thuisopleidingen tot de universiteiten en hbo-opleidingen in Nederland.

Meer: Opleiding.nl
Kopal

Boeket.nl

Boeket.nl is dé service om snel en gemakkelijk online één of meerdere boeket(ten) te bestellen.
Een boeket is voor iedereen een welkome verrassing, het staat voor sfeer, attentie en beleving. Je kunt een boeket sturen als bedankje aan familie of vrienden, maar een mooi boeket is ook zeer geschikt als relatiegeschenk.

Meer: boeket.nl

nieuws

Kopal

11/09/13 Weekendje naar Londen

Tips nodig voor een weekendje Londen? Check onze nieuwe site: Weekendjenaarlonden.nl!

Kopal

20/05/13 Weekendje naar Kopenhagen

Tips nodig voor een weekendje Kopenhagen? Check onze nieuwe site: Weekendjenaarkopenhagen.nl!

Kopal

08/02/13 Nieuwe website TripFlip.nl!

Onze website TripFlip.nl heeft een totaal nieuw uiterlijk! En er zijn nu meerdere mega-tripaanbiedingen per dag te vinden!

Kopal

06/02/13 Beslist.nl campagne

Beslist.nl voert campagne voor Cadeaus en Gadgets op diverse pagina’s van Kopal.

Kopal

18/01/13 Transavia

Transavia.com  promoot haar campagne gericht op stedentrips via het netwerk van reissites van Kopal.