Kopal

Evenweg

Evenweg.nl biedt een overzicht van scherpe acties en aanbiedingen voor wie “even weg” wilt. Evenweg.nl geeft je leuke suggesties om er voor een paar dagen heerlijk tussen uit te gaan met bijvoorbeeld het gezin, je partner, vriend of vriendin.

Evenweg.nl richt zich op korte vakanties in eigen land of daarbuiten. Je vindt een royaal aanbod van voordelige aanbiedingen voor een midweek of weekendje weg. Wat je ook zoekt, op Evenweg.nl zit je wens er ongetwijfeld tussen. Wil je bijvoorbeeld een romantisch weekend weg?

Via Evenweg.nl vind je de beste tips voor hotelovernachtingen, hotelarrangementen en bungalowpark aanbiedingen. Maar ook voor een onvergetelijke stedentrip of een dagje uit of een nachtje weg kun je bij Evenweg.nl genoeg inspiratie opdoen.

De website van Evenweg.nl toont een groot aanbod aan even weg tips, die je direct op eenvoudige wijze kunt boeken. Dankzij een overzichtelijke verdeling in bijvoorbeeld thema en specials en een additionele ingebouwde zoekfunctie vind je snel en gemakkelijk dat waar je naar op zoek bent én ben je supervoordelig uit. Door middel van een nieuwsbrief kun je als eerste op de hoogte gehouden worden van de maandelijkse aantrekkelijke acties en aanbiedingen van Evenweg.nl.

nieuws

Kopal

11/09/13 Weekendje naar Londen

Tips nodig voor een weekendje Londen? Check onze nieuwe site: Weekendjenaarlonden.nl!

Kopal

20/05/13 Weekendje naar Kopenhagen

Tips nodig voor een weekendje Kopenhagen? Check onze nieuwe site: Weekendjenaarkopenhagen.nl!

Kopal

08/02/13 Nieuwe website TripFlip.nl!

Onze website TripFlip.nl heeft een totaal nieuw uiterlijk! En er zijn nu meerdere mega-tripaanbiedingen per dag te vinden!

Kopal

06/02/13 Beslist.nl campagne

Beslist.nl voert campagne voor Cadeaus en Gadgets op diverse pagina’s van Kopal.

Kopal

18/01/13 Transavia

Transavia.com  promoot haar campagne gericht op stedentrips via het netwerk van reissites van Kopal.