Kopal

Koerier.nl

Koerier.nl is een handig overzicht van bedrijven die door heel Nederland koeriersdiensten leveren. De site toont de koeriers per regio waarin zij werkzaam zijn. Zowel voor bedrijven als particulieren heeft Koerier.nl een breed aanbod in verschillende diensten.

Wanneer je op zoek bent naar een koeriersbedrijf in jouw regio voor een expreszending of spoedlevering biedt Koerier.nl uitkomst. Binnen één handomdraai vind je de contactgegevens van een geschikte koerier voor jouw bezorgwensen. Op zoek naar bijvoorbeeld een koerier in de regio Rotterdam? Koeriersbedrijf Bezorging Zonder Zorgen uit Zoetermeer staat bijvoorbeeld 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar voor al uw bezorgwensen.

De informatie over de koeriers op Koerier.nl is gebaseerd op het W(ie), W(at), W(aar) principe. Koerier.nl voorziet hiermee direct en snel van heldere en volledige informatie over het koeriersbedrijf in uw regio. Er kan direct contact opgenomen worden met de koerier, die u vervolgens verder helpt.

nieuws

Kopal

11/09/13 Weekendje naar Londen

Tips nodig voor een weekendje Londen? Check onze nieuwe site: Weekendjenaarlonden.nl!

Kopal

20/05/13 Weekendje naar Kopenhagen

Tips nodig voor een weekendje Kopenhagen? Check onze nieuwe site: Weekendjenaarkopenhagen.nl!

Kopal

08/02/13 Nieuwe website TripFlip.nl!

Onze website TripFlip.nl heeft een totaal nieuw uiterlijk! En er zijn nu meerdere mega-tripaanbiedingen per dag te vinden!

Kopal

06/02/13 Beslist.nl campagne

Beslist.nl voert campagne voor Cadeaus en Gadgets op diverse pagina’s van Kopal.

Kopal

18/01/13 Transavia

Transavia.com  promoot haar campagne gericht op stedentrips via het netwerk van reissites van Kopal.