Categorieën
concepten

Weekendje naar…

De weekendjenaar-sites van Kopal beogen om het startpunt te zijn voor mensen die een weekendje of een lang weekend naar een mooie stad willen.

Categorieën
concepten

Evenweg

Evenweg.nl biedt een overzicht van scherpe acties en aanbiedingen voor wie “even weg” wilt. Evenweg.nl geeft je leuke suggesties om er voor een paar dagen heerlijk tussen uit te gaan met bijvoorbeeld het gezin, je partner, vriend of vriendin.

Categorieën
concepten

TripFlip

Op TripFlip is voor de bezoeker iedere dag nieuwe tripaanbiedingen te vinden! Via twitter, rss, facebook of de nieuwsbrief kan men op de hoogte blijven van de nieuwe aanbiedingen.

Categorieën
concepten

Koerier.nl

Koerier.nl is een handig overzicht van bedrijven die door heel Nederland koeriersdiensten leveren. De site toont de koeriers per regio waarin zij werkzaam zijn. Zowel voor bedrijven als particulieren heeft Koerier.nl een breed aanbod in verschillende diensten.

Categorieën
concepten

Tijdschriftkado

Op Tijdschriftkado.nl vind je de grootste collectie tijdschrift abonnementen van Nederland. Daarnaast kun je kennis maken met de leukste bladen door middel van een aantrekkelijk geprijsd proefabonnement op een tijdschrift óf… doe er één cadeau!