Kopal

Opleiding

Opleiding.nl biedt waardevolle informatie over alles wat met opleidingen te maken heeft; van staatsexamens en thuisopleidingen tot de universiteiten en hbo-opleidingen in Nederland.

Opleiding.nl heeft als doel de studiekiezer zo goed mogelijk te informeren. Opleiding.nl heeft dan ook een breed pakket aan opleidingen met bijbehorende informatie. Heb je bijvoorbeeld de ambitie om een goede manager worden? Via Opleiding.nl zijn diverse varianten van een management opleiding in de vorm van een thuisstudie te volgen. Specialisten uit de praktijk leren je stap voor stap alle kneepjes van het vak. Na afloop ontvang je een erkend Associatie / Nemas diploma.

Interesse in het veelzijdige makelaarsvak? De opleiding makelaardij o.g. is speciaal ontwikkeld ter voorbereiding op het officiële examen van SVM-NIVO. Wanneer je geslaagd bent kun je je met dit diploma als zelfstandig makelaar vestigen of gaan werken bij een makelaarskantoor, beleggingskantoor, bank- of verzekeringsmaatschappij.

Opleiding.nl helpt je op weg in de eerste stappen van je startende carrière.

nieuws

Kopal

11/09/13 Weekendje naar Londen

Tips nodig voor een weekendje Londen? Check onze nieuwe site: Weekendjenaarlonden.nl!

Kopal

20/05/13 Weekendje naar Kopenhagen

Tips nodig voor een weekendje Kopenhagen? Check onze nieuwe site: Weekendjenaarkopenhagen.nl!

Kopal

08/02/13 Nieuwe website TripFlip.nl!

Onze website TripFlip.nl heeft een totaal nieuw uiterlijk! En er zijn nu meerdere mega-tripaanbiedingen per dag te vinden!

Kopal

06/02/13 Beslist.nl campagne

Beslist.nl voert campagne voor Cadeaus en Gadgets op diverse pagina’s van Kopal.

Kopal

18/01/13 Transavia

Transavia.com  promoot haar campagne gericht op stedentrips via het netwerk van reissites van Kopal.