Categorieën
concepten

Tijdschriftkado

Op Tijdschriftkado.nl vind je de grootste collectie tijdschrift abonnementen van Nederland. Daarnaast kun je kennis maken met de leukste bladen door middel van een aantrekkelijk geprijsd proefabonnement op een tijdschrift óf… doe er één cadeau!

Een tijdschrift cadeau is een persoonlijk cadeau. Het is origineel en je kunt de persoon verrassen met maandenlang leesplezier specifiek op zijn/haar interesses. Bijvoorbeeld met ELLE; het meest toonaangevende modeblad van Nederland boordevol mode, beauty, interviews, reisverhalen en lifestyle-reportages. Voor wie op de hoogte wilt blijven van het heetste zakennieuws, service en lifestyle, is het economisch journalistieke tijdschrift QUOTE een aanrader.

Tijdschriftkado.nl biedt een supersnelle levering en niet geheel onbelangrijk; de laagste prijsgarantie!

Op Tijdschriftkado.nl.nl kun je eenvoudig en snel zoeken dankzij de zoekfuncties op titel of op rubriek. Een proefabonnement dat cadeau wordt gegeven stopt altijd automatisch, evenals als de meeste proefabonnementen die op eigen naam besteld worden. Tijdschriftkado.nl is opgezet in samenwerking met Read & View BV.