Kopal

Tijdschriftkado

Op Tijdschriftkado.nl vind je de grootste collectie tijdschrift abonnementen van Nederland. Daarnaast kun je kennis maken met de leukste bladen door middel van een aantrekkelijk geprijsd proefabonnement op een tijdschrift óf… doe er één cadeau!

Een tijdschrift cadeau is een persoonlijk cadeau. Het is origineel en je kunt de persoon verrassen met maandenlang leesplezier specifiek op zijn/haar interesses. Bijvoorbeeld met ELLE; het meest toonaangevende modeblad van Nederland boordevol mode, beauty, interviews, reisverhalen en lifestyle-reportages. Voor wie op de hoogte wilt blijven van het heetste zakennieuws, service en lifestyle, is het economisch journalistieke tijdschrift QUOTE een aanrader.

Tijdschriftkado.nl biedt een supersnelle levering en niet geheel onbelangrijk; de laagste prijsgarantie!

Op Tijdschriftkado.nl.nl kun je eenvoudig en snel zoeken dankzij de zoekfuncties op titel of op rubriek. Een proefabonnement dat cadeau wordt gegeven stopt altijd automatisch, evenals als de meeste proefabonnementen die op eigen naam besteld worden. Tijdschriftkado.nl is opgezet in samenwerking met Read & View BV.

nieuws

Kopal

11/09/13 Weekendje naar Londen

Tips nodig voor een weekendje Londen? Check onze nieuwe site: Weekendjenaarlonden.nl!

Kopal

20/05/13 Weekendje naar Kopenhagen

Tips nodig voor een weekendje Kopenhagen? Check onze nieuwe site: Weekendjenaarkopenhagen.nl!

Kopal

08/02/13 Nieuwe website TripFlip.nl!

Onze website TripFlip.nl heeft een totaal nieuw uiterlijk! En er zijn nu meerdere mega-tripaanbiedingen per dag te vinden!

Kopal

06/02/13 Beslist.nl campagne

Beslist.nl voert campagne voor Cadeaus en Gadgets op diverse pagina’s van Kopal.

Kopal

18/01/13 Transavia

Transavia.com  promoot haar campagne gericht op stedentrips via het netwerk van reissites van Kopal.