Kopal

TripFlip

Op TripFlip is voor de bezoeker iedere dag nieuwe tripaanbiedingen te vinden! Via twitter, rss, facebook of de nieuwsbrief kan men op de hoogte blijven van de nieuwe aanbiedingen.

TripFlip werkt als intermediair tussen consument en reisaanbieders en verrast je elke dag met een nieuwe, scherpe tripaanbiedingen. Dit zijn de voordeligste vakantie aanbiedingen op het gebied van hotelarrangementen, stedentrips, attractieparken, daguitjes etc. Variërend van wellness dagarrangement tot compleet verzorgde vakanties voor de hele familie. Toe aan een romantische getaway? Wat dacht je van: Drie dagen hartje Parijs inclusief ontbijt voor nog geen €100,-.!

TripFlip toont alleen de beste vakantie aanbiedingen van al het online reisaanbod. Hierdoor hoef je geen uren meer het internet af te speuren naar de beste deals, TripFlip doet het werk voor je! De aanbiedingen zijn 24 uur beschikbaar en gelden zolang de voorraad strekt. Een nieuwe dag betekent dus een nieuwe tripaanbiedingen! Via twitter, rss, facebook of de nieuwsbrief kun je op de hoogte blijven van alle nieuwe dagaanbiedingen.

nieuws

Kopal

11/09/13 Weekendje naar Londen

Tips nodig voor een weekendje Londen? Check onze nieuwe site: Weekendjenaarlonden.nl!

Kopal

20/05/13 Weekendje naar Kopenhagen

Tips nodig voor een weekendje Kopenhagen? Check onze nieuwe site: Weekendjenaarkopenhagen.nl!

Kopal

08/02/13 Nieuwe website TripFlip.nl!

Onze website TripFlip.nl heeft een totaal nieuw uiterlijk! En er zijn nu meerdere mega-tripaanbiedingen per dag te vinden!

Kopal

06/02/13 Beslist.nl campagne

Beslist.nl voert campagne voor Cadeaus en Gadgets op diverse pagina’s van Kopal.

Kopal

18/01/13 Transavia

Transavia.com  promoot haar campagne gericht op stedentrips via het netwerk van reissites van Kopal.